Over ons

Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf, we werken met enthousiaste en vakkundige mensen en we zijn gespecialiseerd in alles wat met METAAL te maken heeft.  

Op het gebied van design maken wij MOOIE producten voor de aankleding van binnen- en buitenruimtes en het openbaar groen. Als maatwerk producent leveren wij datgene wat onze klanten zoeken, alleen dan met net dat beetje extra aandacht! Doordat wij zelf ook steeds op zoek zijn naar nieuwe producten, materialen, stijlen en de laatste trends, denken wij graag mee in de uiteindelijke uitvoering van het eindresultaat. 

Ook maken wij producten, waarbij vooral de FUNCTIE van belang is. Constructies voor toepassing in de industriële sector, de voedingsmiddelenindustrie en andere technische sectoren. Doordat alles custom made is, kunnen we voor ieder vraagstuk meedenken voor een oplossing, waarbij we rekening houden met de functionaliteit en de toepassing.

 

Social Media

Via Social Media houden wij je graag op de hoogte over alles wat ons bezighoudt.

Some description  Some description  Some description  Some description


RVS, (Corten)staal of aluminium

Door materialen op de juiste manier te combineren, kun je variëren met de uitstraling van een product. Zowel modern, strak en exclusief, als landelijk, stoer of minimalistisch.

Lees meer