Schuifdeuren overkapping

Om in de winter ook onder de overkapping te kunnen zitten, zijn deze stalen schuifdeuren geplaatst. Erg mooi bij de uitstraling van het robuuste hout.

Dubbele klapdeuren en enkele deur

De dubbele deuren zijn uitgevoerd als klapdeuren en de enkele deur is een openslaande deur. Het staal is mat zwart gepoedercoat en het glas is afgewerkt met glaslatten. De greep over de lengte van het middelste vlak geeft de deuren een moderne en strakke uitstraling.

Winkelpui met afsluitbare deur

Om de gezamenlijke hal te scheiden, van de winkelentree, is deze pui geplaatst. De deur heeft een cilinderslot en authentieke klink. Het glas is afgewerkt met glaslatten. Het staal is gepoedercoat in mat zwart. De schroeven zijn weggewerkt met afdekdopjes.

Deur met stopverf

De schoprand en de handgreep geven deze deur een stoer uiterlijk. De stopverf zorgt voor een authentieke uitstraling. Het staal is gepoedercoat in een mat zwarte kleur.

Douchewanden

De douchewanden zijn gemaakt van een RVS frame, zwart gepoedercoat en het glas is afgewerkt met stopverf.

Stalen binnendeur

Stalen binnendeur, verdeeld in 8 vakken, veiligheidsglas afgewerkt met glaslatten en voorzien van een rolslot.

Renovatie project Prinsenbeek

In dit authentieke pand zijn de verschillende ruimtes opgedeeld in kantoren. Deze ruimtes worden gescheiden door diverse stalen puien, welke zijn voorzien van veiligheidsglas en afgewerkt met stalen glaslatten uit 1 geheel. De stalen kozijnen zijn gepoedercoat met een matte coating. 

Keukenafscheiding

Stalen kozijn die de ruimte tussen de keuken en de woonkamer scheidt. Het glas is afgewerkt met stalen glaslatten en verdeeld in 4 ruiten.